Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?
Milenka, ja keby som chcela mať istotu, tak by som vymiešala žltky s cukrami, tak to robí teta Anka. Ale Anka aj Katka /ja si s nimi tykám/, svorne tvrdia, že je to závislé od ryže - nedajú dopustiť na niekdajšiu ryžu v 50.-tych a v 60.-tych rokoch minulého storočia, teda na výberovú lúpanú ryžu. Dodávajú, že stará mama nemala toľko času, aby sála pri starom sporáku len pri samotnej ryži, ale začínala s varením na sporáku a dokončila v trúbe a cukry pridávala s mliekom a to čo, popisuješ, sa jej nestalo. Inak v tom sporáku kúrila drevom a uhlím. No každá kuchárka má svoje vlastné finesy. A nadýchanosť nákypu robia vajíčka. Ja si myslím, že práve Basmati ryža sa na nákypovú úpravu nehodí:-p